Update coronamaatregelen 3-2-2021

Dagopvang en peuteraanbod
Vanaf maandag 8 februari zijn de dagopvang en het peuteraanbod weer open. Er wordt géén noodopvang meer aangeboden. Alle dagopvang en peuteraanbod groepen en locaties zijn weer open. Wij voegen geen locaties samen.

De kinderen mogen weer komen voor het aantal uren dat in het contract is afgesproken. 
De tegemoetkoming die ouders krijgen voor het doorbetalen van facturen aan de kinderopvang, zal worden berekend over de periode van 16 december 2020 tot 8 februari 2021.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang blijft nog gesloten. De noodopvang, die op dit moment wordt geboden door de BSO, blijft beschikbaar, zolang de BSO gesloten is. De kinderen van ouders met een cruciaal beroep en de kinderen in een kwetsbare positie mogen dus nog gebruik maken van de noodopvang. De oproep is om hier alleen gebruik van te maken als het echt niet anders kan.

Onze locatie Sint Jozefschool (Driewieler) blijft gesloten. We vangen deze kinderen op bij de noodopvang van de locatie Dommeldal. De voorschoolse noodopvang voor de kinderen van de Sint Jozefschool verzorgen wij vanuit de locatie Gijzenrooiseweg.

De BSO noodopvang is vanaf 8 februari open op de volgende locaties:
Dommeldal (Beneden Beekloop 93, 5662 HK Geldrop)
Beneden Beekloop (Beneden Beekloop 90, 5662 HM Geldrop)
Coevering (Vespuccistraat 3, 5665 GM Geldrop)
Ganzebloem (Saruman 1, 5663 SK, Geldrop / Gandalf 2, 5663 ST Geldrop)

Voor de buitenschoolse opvang vragen we ouders opnieuw om de facturen te blijven betalen tijdens de periode van sluiting. De tegemoetkoming die ouders ontvangen geldt voor de hele periode van sluiting. Op dit moment is de einddatum nog niet bekend.

Tot slot
Voor ons blijft de belangrijkste maatregel dat wij 1,5 meter afstand houden tot andere volwassenen. En ook een goede (hand)hygiëne is natuurlijk van belang. De kinderen mogen maar door één volwassene gebracht en gehaald worden en wij houden de haal- en brengmomenten kort. 
Bij het betreden van een locatie vragen wij de ouders om een mondneuskapje te dragen.

Wij vragen iedereen om daar samen met ons alert op te blijven.