Thema "Oef wat warm!" bij groep Krulstaartje, locatie Gijzenrooiseweg

We draaien nu het thema "Oef wat warm!" op de Gijzenrooiseweg locatie. Om het een beetje gezellig te maken hebben we de groep volgens het thema aangekleed.

Lees meer

Programma Buitenschoolse Opvang - Zomervakantie 2020

Het BSO-programma in de zomervakantie (13 juli t/m 23 augustus) ziet er weer ontzettend leuk uit!

Lees meer

Nieuwsbrief Veilig Thuis

Thuisisolatie kan een trigger zijn voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Meldingen blijven echter achter, de politie bevestigt dit. Deze situatie heeft gemaakt dat Veilig Thuis daarom zoveel mogelijk bekendheid probeert te geven aan hun bereikbaarheid.

Lees meer

Eindelijk is het zover: we zijn weer open!

Vanaf 11 mei is de kinderopvang weer open! Vanaf deze datum zijn al onze locaties ook weer open. We hebben de kinderen gemist en kijken er naar uit iedereen weer te zien!

Lees meer

Programma Meivakantie voor noodopvang BSO

Deze meivakantie (27 april t/m 10 mei) is onze buitenschoolse opvang alleen open voor noodopvang. Ondanks dat er helaas maar weinig kinderen mogen komen, hebben we toch een leuk programma gemaakt!

Lees meer

Update maatregelen Corona virus

Vanaf 11 mei is de kinderopvang weer open!

Lees meer

Wijziging opvanglocaties vanaf 6 april

Dinsdag 31 maart heeft de regering de bestaande maatregelen voor beheersing van het Corona virus tot 28 april verlengd. We verwachten dat het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvang toeneemt in de komende weken. Daarom openen we de locatie Gijzenrooiseweg weer met ingang van maandag 6 april.

Lees meer

Voorleesboeken, bijna gratis!!

Dag ouders en kinderen, We hebben een leuke website gevonden, met leuke (voor)leestips. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Wij wensen jullie veel leesplezier! Groetjes, Team Potje Knor

Lees meer

Aangescherpte maatregelen Corona Virus

Maandag 23 maart zijn er in de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd. Voor onderwijs en kinderopvang is er niets gewijzigd. De huidige situatie geldt vooralsnog tot 6 april 2020.

Lees meer

Maatregelen voor scholen en kinderopvang

Lees meer
1 2 3 4 ››