Mogelijkheden

Vaste en flexibele opvang

Potje Knor biedt verschillende mogelijkheden voor opvang; van vast tot geheel flexibel. Zo kunt u de opvang volledig aanpassen aan uw wensen en werktijden!

Van vast ...
Kiest u voor vaste dagopvang dan maken we samen afspraken over vaste opvanguren/dagen. Werkt u in het onderwijs of werkt u wisselend (bijvoorbeeld in ploegendienst, zorg), dan kunt u bij ons een speciaal opvangcontract afsluiten. De opvang wordt dan afgestemd op uw rooster. 

... tot flexibel
Bij Potje Knor is het ook mogelijk om elke maand zelf uw opvangtijden door te geven. Dit kan op basis van een vast aantal uren per maand of geheel flexibel. 

Extra!
Bij zowel vaste als flexibele opvang kunt u zelf de haal- en brengmomenten bepalen, incidenteel extra opvang aanvragen en gebruikmaken van de mogelijkheid om uren te ruilen. Flexibiliteit staat bij ons voorop!

Vraag voor meer informatie vrijblijvend ons informatiepakket aan. Hierin vindt u alle mogelijkheden voor kinderopvang bij Potje Knor. 

"Flexibele opvang klonk wel goed, maar ik merkte pas wat het betekende toen ik op het werk een keer in een belangrijke vergadering zat. De presentatie van de manager van het hoofdkantoor liep uit en een aantal medewerkers ging in de pauze al weg met de mededeling dat de kinderen moesten worden opgehaald. Zelf belde ik naar Potje Knor met de vraag of het vervelend was als ik iets later kwam. ‘Geen enkel probleem, hoor! We zijn tot zeven uur hier’, was het antwoord van de groepsleidster. Toen de manager vroeg of mijn kinderen niet moesten worden opgehaald, zei ik dat mijn opvang flexibel is daarin. ‘Dat heb je goed geregeld’, zei hij…"